auto ruotsista
auto ruotsista

TILAA AUTO RUOTSISTA TAI SAKSASTA MEILTÄ

Auton tilaaminen Ruotsista on helppoa, turvallista ja prosessi on nopea – saat uuden autosi avaimet käteen alkaen kahdessa päivässä!

Miksi tilaan auton Ruotsista?

Ruotsissa on huomattavan suuri autokanta Suomeen verrattuna. Ruotsissa ei ole autoveroa, jonka vuoksi autot ovat usein paremmin tehdasvarusteltuja. Autot ovat talvivarusteltuja ja niiden historia on tarkasti selvitettävissä. Näiden seikkojen saattelemana, saat usein autosi Suomen vastaavaa kilpailukykyisempään hintaan.

Ennen ostopäätöstä, selvitämme yhdessä Ruotsissa asuvan työntekijämme kanssa auton kunnon, varusteet ja muut tärkeät seikat ja jaamme ne kanssasi. Tämän jälkeen ostopäätös on helppo tehdä.

Annamme sinulle aina kokonaistarjouksen avaimet käteen periaatteella, joko pelkästä autosta tai jos sinulla on vaihtoajoneuvo – välirahasta.

Rahtaamme auton suomeen. Maahantuontikatsastamme auton, haemme ja maksamme autoverot ja rekisteröimme ajoneuvon sinulle tai rahoitusyhtiöön puolestasi. Saat ajoneuvon ajoon samana päivänä kun se saapuu maahan!

Todella laajan yhteistyöverkoston kautta toimintamme kattaa koko Ruotsin. Mikäli autoa ei löydy Ruotsista, meiltä löytyy kumppaneita myös Saksasta. Saksassa yhteistyöverkostomme sijaitsee Hampurissa.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä yhteystiedot välilehden kautta kohdasta Tilaa auto Ruotsista tai soita meille numeroon +358445590494 niin jutellaan lisää! Katso myös Palvelut kohdasta, mitä muuta voimme sinulle tarjota.

Tilaa auto ruotsista